Coaching

Je zou graag volledig de regie hebben over jezelf,
veerkrachtig en vol energie zijn
en bewust keuzes kunnen maken over je leven.

Je krijgt dit alleen niet voor elkaar, omdat je niet weet waar en hoe je moet beginnen.

Voor wie is coaching geschikt?

Je bent...

Leerkracht of iemand die met kinderen leeft of werkt en daarbij alles over heeft om ervoor te zorgen dat de kinderen de aandacht krijgen, die ze nodig hebben.

Je wilt...

Meer energie en minder geleefd worden door de waan van de dag.

Dit vind je belangrijk...

  • autonomie
  • regie over je eigen leven
  • veerkracht
  • balans in werk en privé

Dit zit in de weg...

  • je hebt ‘s morgens af en toe geen zin om naar je werk te gaan
  • je geduld raakt sneller op
  • je ziet er tegenop om leuke activiteiten te bedenken.
  • thuis ben je vaak te moe om gezellig te zijn

Kus je brein wakker

Als je altijd blijft doen wat je altijd deed, dan word je brein lui. Als je brein lui wordt, dan betekent dat, dat het geen nieuwe neuronen aanmaakt. En als je geen nieuwe neuronen aanmaakt, krimpt je brein, word je lusteloos en kun je depressief worden. Je hangt alleen nog maar op de bank en je hebt nergens meer energie voor.

Dit vraagt om actie!

Wat kan Breinjuf jou bieden?

Voor mij is neurowetenschap de basis voor mijn welbevinden. Door kennis van het brein toe te passen, weet ik wat ik moet doen om goed in mijn vel te zitten.
Weet ik wanneer mijn autonomie in het gedrang komt. Als ik daar geen invloed op heb, dan weet ik hoe ik me daardoor niet hoef te laten leiden.

Weet ik wanneer ik de balans kwijtraak in het zorgen voor een ander en zorgen voor mezelf.
Weet ik wat ik moet doen om me fit en veerkrachtig te voelen.

Mijn coaching bestaat eruit om jou deze kennis ook te geven, niet alleen door de theorie op een toegankelijke manier over te brengen, maar ook door ervoor te zorgen, dat je het zelf kunt. Dat je zelf kunt oefenen en de baas wordt over je eigen brein in plaats dat je brein de baas wordt over jou.

Wat vinden anderen?

Sandra Egging

Heel toevallig kwam ik in contact met Constance van Breinjuf. Zij coacht over de werking van het brein en dan vooral toegespitst op leerkrachten. Dat was net wat ik nodig had om dat te gaan doen wat ik al heel lang graag wil, maar wat me steeds maar niet lukt. Ik leerde dat ik zelf invloed heb op de werking van mijn brein, op het doorbreken van gewoontes, hoe dingen voor mij werken of juist niet en hoe het komt dat ik niet doe wat ik eigenlijk graag wil.

Nu heb ik handvatten om mijn verdere pad zelf te ontdekken. Door regelmatig weer even terug te lezen en opnieuw doelen te stellen kan ik vanaf nu mezelf verder ontwikkelen.
Het is een eyeopener en heeft mij al heel veel opgeleverd. Het is wel belangrijk tijd erin te investeren, want het is geen kant en klare oplossing.

Ik heb door de coaching nu meer voldoening in mijn werk en ook privé zit ik beter in mijn vel. Het levert positieve energie op.
Wat ook zo fijn is, is dat er ook nog nazorg is, zo verwatert het niet. Na een half jaar hebben we een vervolgafspraak, om te zien of ik nog steeds op de goede weg zit. Zo wordt het een blijvende verandering!

Lees meer

Monique van Loon

Begin 2022 was Constance mijn coach. Ik zat op dat moment in een rauwe rouwfase in mijn leven door het overlijden van mijn maatje en mede door haar levenservaring en door de manier hoe zij in het leven (nu) staat en stond, heeft ze mij een behoorlijke slinger de goeie kant opgegeven.

In mijn optiek staat Constance positief en oplossend in het leven en in deze fase in mijn leven, toen ik het even zelf niet meer kon, gaf ze mij het duwtje in de goede richting. Ik kon het ook overal over hebben, niets was haar vreemd. Constance, dankjewel voor je duwtje.

Lees meer

Maak een afspraak voor een persoonlijke coachingsessie, waarin we eerst elkaar leren kennen om te zien of we goed met elkaar overweg kunnen. Vervolgens kunnen we een plan maken wat voor jou het beste werkt.

Maar let wel; je kunt niet binnen een week alles voor elkaar krijgen. Zo werkt het niet met je brein. Neuronen hebben hoe dan ook zeker drie weken nodig om volledig te groeien en daarna moeten er nog netwerken gevormd worden. Kleine veranderingen kunnen wel binnen 40 dagen gerealiseerd worden, maar als je echt iets grondig wil aanpakken, heb je zeker een aantal maanden nodig. We kijken samen wat jij nodig hebt.

Ga je ervoor?

Maak dan nu een afspraak

Als je je naam en adres achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Aandachtspunten

Voorbereiding voor de les