Ben jij het ook zat om zo moe te zijn na school?

Zou je weer die energieke, veerkrachtige leerkracht willen zijn?

Ben jij het ook zat om zo moe te zijn na school?

Ben jij leerkracht en vind jij dat je een prachtig vak hebt?
Dan zorg je ervoor dat alle kinderen een leerzame en fijne dag op school hebben. En dat ze les hebben van een leerkracht die dat ook waar kan maken.

Toch verandert er iets na verloop van tijd. Je hebt minder energie  in de klas en na schooltijd, je lichaam werkt minder goed mee en  ‘s avonds hang je liever op de bank met iets ‘lekkers’, dan dat je actief bezig bent. Je hoofd zit vol en je bent doodmoe!

Leerkracht zijn lijkt ineens niet meer zo prachtig.
Herken je dat en zou je wel willen weten hoe dat komt en wat je eraan kunt doen?

Als leerkracht sta je altijd ‘aan’. Je zorgt continu voor een ander, maar niet genoeg voor jezelf. Als je niet oppast zou je zomaar een burn-out kunnen krijgen. 

Breinjuf heeft ontdekt hoe je die je energie en veerkracht weer terug kunt krijgen. Hoe je volle hoofd weer leeg wordt en je weer kunt zijn, wie je wilt zijn. Het gaat er gewoon om, om goed voor jezelf te zorgen. En zo voorkom je uitval!
Dat gaat niet vanzelf, maar het is wel  heel eenvoudig.

Mijn naam is Constance Laoût. Ik ben leerkracht en voelde me altijd een perfecte juf, want ik had geen werkdruk en vond alles leuk.

Totdat mijn brein overbelast raakte door persoonlijke omstandigheden. Ik dacht, dat ik die thuis kon laten, maar nee. Ik werd langzamerhand een juf met een kort lontje zonder humor en ik was zoo moe. Ik kreeg ook overal last; kiespijn, ontstekingen en kriebel. Ik had wel door, dat het niet zo goed ging, dus ging ik nog een tandje harder. In de vakantie zou ik wel weer bijkomen. Totdat er voor mij werd besloten, dat ik rust moest nemen

Aj, dat was pijnlijk. Ik kreeg hulp, nam rust, ging elke dag wandelen, begon een kruidentuin, at gezond, deed yoga en daarna kon ik weer volledig uitgerust aan de slag.

Helaas! Binnen een maand was ik weer terug bij af.  Ik begreep, dat ik aan symptoombestrijding had gedaan en ik ging dus op zoek naar de oorzaak.
De vraag voor mij was:

men’s
t-shirts
Refresh your everyday essentials with our men’s t-shirts
sale
up to 40% off
Must-have items: more style, more colors!
new
headphones
New style, bright colors, creative design!

Voice Assistant Apps

Breinjuf bakt echte roomboterkoeken

De verandering

Neuroleerkrachtschap is dé oplossing voor leerkrachten, die uitval willen voorkomen en zelf de regie in handen willen houden. Na de training;