Workshop

Interactieve lezing

Agenda

Ontdek je brein

Workshop

donderdag 22 februari 2024

Werk of leef jij met kinderen? Dan weet je vast wel, dat je een enorme invloed op (het brein van) kinderen hebt. Op hun veiligheid, hun verbondenheid met anderen, hun gevoel van autonomie en hun rechtvaardigheidsgevoel.

Elke opvoeder wil in alle oprechtheid kinderen bijstaan in hun ontwikkeling. Als je weet hoe je eigen brein werkt, kun je die kennis op je eigen leven toepassen. En het mooie is, dat je kinderen automatisch beter gaat helpen. En dat is precies wat ik je ga vertellen bij een workshop of een interactieve lezing.
Ik doe dit door theorie en praktijkervaringen af te wisselen met fysieke en mentale oefeningen.

Wat levert een interactieve lezing je op?

Breinjuf Constance verzorgde een interessante, interactieve workshop tijdens het Dare to Explore weekend voor jonge vrouwen dat ik heb georganiseerd. In dit weekend gaan de deelneemsters op ‘ontdekkingsreis’ naar zichzelf. Ze onderzoeken in een veilige groep wat er op dit moment speelt in hun leven. En voelen wat nodig is om tot rust te komen.

Constance legt in haar verhaal heel helder uit hoe het brein werkt en hoe je zelf invloed op kan uitoefenen op je welzijn. Ook hebben de vrouwen oefeningen gedaan om stress te verminderen en te ontspannen. ,,Waardevol om de praktische zaken te snappen, naast de gevoelens”, aldus een van de deelneemsters. Een hele mooie aanvulling op de rest van ons programma! Dank je wel Constance dat je deze speciale workshop voor ons hebt verzorgd!

Lieve groet Ilona

Lees meer

Ilona Jens

Wil je meer weten?

Heb je interesse in een interactieve lezing bij jouw organisatie voor leerkrachten, ouders of andere opvoeders?

Als je je naam en adres achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. 

Aandachtspunten

Voorbereiding voor de les