Kundalini Yoga

Adres Studio

Adres Studio

Onderstraat 12

7226 LE Bronkhorst

Gebruik je brein bewust, doe yoga!
Gebruik je brein bewust, doe yoga!

KUNDALINI

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini yoga is een bijzondere vorm van yoga, die ook wel de yoga van de spirituele wetenschap wordt genoemd oftewel de yoga van de ervaring, van het bewustzijn.

Kundalini yoga heeft als doel het ontwaken van je menselijke bewustzijn, deze herkennen, verfijnen en vergroten. Om dat wat al in je zit, los te maken en gelukkig en gezond te worden en te blijven. Niet alleen spiritueel, maar ook fysiek en mentaal.

Met Breinjuf en Kundalini yoga creëer je dus optimale balans tussen brein, lichaam en geest.

Beiden met behulp van een gezonde levensstijl, adembeheersing, mentale focus en meditatie om zo de baas te kunnen zijn over de energie in het lichaam.

Dit levert Kundalini yoga jou op:

Lekker in je vel

Verbinding

Meer focus

Tevreden met jezelf

Diep luisteren

Dankbaarheid

Totale bewustzijn

BREINJUF

Over Breinjuf

Een aantal jaar geleden kwam Kundalini yoga op mijn pad. Yoga leek mij indertijd erg zweverig en Kundalini yoga zelfs heel raar.

Maar tijdens mijn eerste les, gebeurde er iets van binnen. Tranen stroomden over mijn wangen en Ik wist en voelde dat ik hier wat mee moest gaan doen.

Lees meer

Nu, jaren later, ben ik gecertificeerd Kundalini Yoga Teacher en yoga coach. Ik vind het fantastisch om te doen. Ik sta dagelijks op met yoga en wekelijks geef ik les in mijn eigen studio. Na elke sessie en les sta ik met beide benen op de grond. Energiek en ontspannen begin ik mijn dag. En niet zweverig of raar…

Naast Kundalini teacher en yoga coach, ben ik al meer dan 25 jaar leerkracht op een basisschool. Lesgeven is mijn passie en mijn fascinatie ligt bij de ontwikkeling en werking van het brein, gebaseerd op de neurowetenschap.
Met de oprichting van Breinjuf een paar jaar geleden, kan ik beide combineren. Ik richt mij in eerste instantie op leerkrachten en opvoeders om hen bewust te maken van hun gedrag en de invloed, die dat gedrag heeft op school of hun omgeving. Maar iedereen zou dit kunnen leren.

Met het koppelen van mijn brein- , yogakennis en leservaring ga ik een stapje verder.
Door lichaam, geest en bewustzijn uit te dagen en verder te ontwikkelen kan ik ook jou leren hoe je je gedrag herkent, erkent en kan veranderen.
Word je bewust van je houding, de werking van je brein en kies welk gedrag je wilt ontwikkelen aan de hand van jouw waarden. Niet alleen om beter te kunnen functioneren maar vooral ook om beter in je vel te zitten en net zoals ik, met beide benen op de grond te staan.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende gratis privé sessie: info@breinjuf.nl. En kijk zelf wat dit met je doet.

Aandachtspunten

Voorbereiding voor de les